Webinar: Høje afvisningsrater – sådan fjerner du dem

Webinar: Høje afvisningsrater – sådan fjerner du dem

Så nåede vi også igennem uge 2 med tirsdags-webinar, der handler om at undgå høje afvisningsrater.

Hvis du vil være sikker på at huske næste uges webinar om udvælgelse af Facebook målgrupper og Facebook Insights, så klik på knappen her under.

Tilføj næste uges webinar til din kalender 04/24/2018 12:30 PM 04/24/2018 13:00 PM Denmark/Copenhagen Tirsdags-webinar fra A-resultat Mere om Facebook målgrupper og Facebook Insights https://www.youtube.com/channel/UC17fS8PxGS_nLU5X0OqrEtQ/live

Webinaret indeholder

  • Sådan opretter du den javascript kode, der skal til for at udløse en sidevisning ved et klik på et HTML-element
  • Sådan angiver du klassen i Class feltet på knapper i WP Bakery Page Builder
  • Sådan opretter du et mål i Google Analytics for den sidevisning din knap udløser

Nu udløser klik på dine konverterings- / action-kapper både en ny sidevisning og et mål i Google Analytics.

Hvis du hellere vil vide mere om kvalitetssider og hvad der er høj kvalitet for Google, så kandu se sidste uges webinar

Hvem har skrevet det ...

Peter Munkholm

Ingen har kommenteret endnu

Hvad synes du?

UDEN DEM KUNNE JEG IKKE LAVE NOGET

MINE SEJE PARTNERE

JEG SIDDER BARE OG VENTER

KONTAKT MIG

A-resultat er min passion. Min hobby som blev til mit arbejde igennem 15 år i reklamebranchen, på webbureau eller reklamebureau. Jeg har arbejdet med alt fra startups til nogen af landets største kæder.
Men jeg mener ikke altid bureauerne giver den service og passion, som der skal til. Så nu har jeg gjort min aller største passion til min levevej:

Jeg vil lave de bedste websites til mine kunder. Jeg vil tæt på mine kunder og udvikle dem og deres virksomheder online.

Ring eller skriv, hvis du har brug for min hjælp.

Adresse:

Sofiendalvej 18, Strib
5500 Middelfart

Telefon:

+45 26 71 48 92

Åbningstider:

Man-Fre 08.30 – 21.00
Lør-Søn 10.00 – 17.30

WEBINAR, TIPS & TRICKS OG TILBUD

FÅ NÆSTE GRATIS RÅDGIVNING
DIREKTE I DIN INDBAKKE

* indikerer krævede felter
Interesseområder

Jeg sender ikke ubrugelige nyhedsbreve. Jeg hader forstyrende e-mail, som man ikke kan bruge til noget. Jeg sender kun bidder af den rådgivning, som jeg ellers tager 750 kr. i timen for. Så når du er tilmeldt mit nyhedsbrev, så garanterer jeg, at der vil være råd og vejledning, som du decideret vil kunne tjene penge på, og få mere tilfredse kunder.