Blog

Webinar: En bedre webdesign process, billigere og mere effektiv

Der findes en bedre webdesign process. Vi ved det vel nok alle sammen, når det kommer til stykket. Der er noget galt med den måde vi udvikler websites på. Men det er altså svært at sætte fingeren på, hvad det er, der præcist går galt. Og specielt som kunde, der bare gerne vil være med. Man vil bare gerne have indflydelse. Så kan det være meget svært at se, hvad det er man gør forkert.

En bedre webdesign process

Så lad mig stikke fingeren i såret og forklare. Først den almindelig og gode gammeldags process, og hvad der er galt med den. Så den nye og forbedrede, hvor tingene angribes på en langt mere løsnings- og behovsorienteret måde.

Planlægning og fokus på besøgendes behov

Det er jo også noget, vi godt ved. Vi designer jo ikke hjemmesider til virksomheder. Vi designer hjemmesider til virksomheders kunder. Så hvornår er det fokus forsvundet, og hvornår er det blevet vigtigst at gøre egne kunder tilfredse, og ikke kundernes kunder. Dem der køber produkterne og konsumerer indholdet?

Det er den problemstilling, som jeg løser med en bedre webdesign process.

Se videoen, så forstår du hvad jeg mener.

Jeg skal også beklage lys, lyd og lag problemerne i videoen. Der var ikke de bedste forhold på kontoret på dagen.

No Comments

Leave a Reply

UDEN DEM KUNNE JEG IKKE LAVE NOGET

MINE SEJE PARTNERE

JEG SIDDER BARE OG VENTER

KONTAKT MIG

A-resultat er min passion. Min hobby som blev til mit arbejde igennem 15 år i reklamebranchen, på webbureau eller reklamebureau. Jeg har arbejdet med alt fra startups til nogen af landets største kæder.
Men jeg mener ikke altid bureauerne giver den service og passion, som der skal til. Så nu har jeg gjort min aller største passion til min levevej:

Jeg vil lave de bedste websites til mine kunder. Jeg vil tæt på mine kunder og udvikle dem og deres virksomheder online.

Ring eller skriv, hvis du har brug for min hjælp.

Adresse:

Sofiendalvej 18, Strib
5500 Middelfart

Telefon:

+45 26 71 48 92

Åbningstider:

Man-Fre 08.30 – 21.00
Lør-Søn 10.00 – 17.30

  WEBINAR, TIPS & TRICKS OG TILBUD

  FÅ NÆSTE GRATIS RÅDGIVNING
  DIREKTE I DIN INDBAKKE

  * indikerer krævede felter
  Interesseområder

  Jeg sender ikke ubrugelige nyhedsbreve. Jeg hader forstyrende e-mail, som man ikke kan bruge til noget. Jeg sender kun bidder af den rådgivning, som jeg ellers tager 750 kr. i timen for. Så når du er tilmeldt mit nyhedsbrev, så garanterer jeg, at der vil være råd og vejledning, som du decideret vil kunne tjene penge på, og få mere tilfredse kunder.