Blog

Livestream webinar: Optimering af Website

I december lavede jeg et livestream webinar om optimering af websites, hvor man kunne foreslå et website, som jeg ville starte med at gennemgå efter min optimeringsmetode.

På engelsk kalder man det “User Experience Design”. Metoden indeholder 6 simple trin, som jeg garanterer vil løfte din konverteringsrate og kundetilfredshed.

Jeg fik foreslået af gennemgå dynespecialisten.dk. Hele gennemgangen varer omkring 85 minutter. Under vejs vil du sikkert få masser af idéer til optimering af dit eget website. Så jeg garanterer at tiden vil være godt brugt.

Prøv en gang at tænke over det. Er du sikker på, at du fortæller og viser der, der sælger bedst?

Der er næsten altid, stor forskel på hvad du vil fortælle, og hvad dine kunder vil leder efter. Jeg har en fast website optimerings-metode, der sikrer indeholder prioriteret. Det giver mere af de kunderne gerne vil vide, og mere af det, som dine kunder mener er vigitgt.

De seks steps jeg gennemgår i videoen er:
1. Facebook målgruppe undersøgelse med Facebook Insights
2. Personas
3. Keyword- og søgeordsanalyse
4. Brugerveje
5. Sitemap
6. Wireframes

Med disse seks steps får du et helt nøjagtigt kort over, hvad det optimerede website bør indehold og hvor.

Du kan sagtens gå i krig med optimeringen selv. Det er meget enkelt. Eller du kan kontakte mig, og så laver jeg en optimeringsrapport til dig.

Du kan bestille optimeringsrapporten direkte fra min:

Prisberegner

Normalprisen er 13.825 kr. ekskl. moms, og det tager normalt ca. 3 dage at udarbejde rapporten.

Metoden har tidligere givet RC Kongen en stigning i omsætning på 44,34 % fra 4. kvartal 2016 til 4. kvartal 2017 og en øget klik rate på 800+ % på kampagne bannere på dan-bunkering.dk. Og den gode nyhed er, at selv om du har et gammelt website, eller måske et helt nyt, så er der altid mulighed for optimering. Din investering i min optimeringsrapport kan være tjent hjem i løbet af få uger.

Ring til mig på 26 71 48 92, så tager vi en snak om dit website, og hvad du kan fåud af website optimering.

No Comments

Leave a Reply

UDEN DEM KUNNE JEG IKKE LAVE NOGET

MINE SEJE PARTNERE

JEG SIDDER BARE OG VENTER

KONTAKT MIG

A-resultat er min passion. Min hobby som blev til mit arbejde igennem 15 år i reklamebranchen, på webbureau eller reklamebureau. Jeg har arbejdet med alt fra startups til nogen af landets største kæder.
Men jeg mener ikke altid bureauerne giver den service og passion, som der skal til. Så nu har jeg gjort min aller største passion til min levevej:

Jeg vil lave de bedste websites til mine kunder. Jeg vil tæt på mine kunder og udvikle dem og deres virksomheder online.

Ring eller skriv, hvis du har brug for min hjælp.

Adresse:

Sofiendalvej 18, Strib
5500 Middelfart

Telefon:

+45 26 71 48 92

Åbningstider:

Man-Fre 08.30 – 21.00
Lør-Søn 10.00 – 17.30

  WEBINAR, TIPS & TRICKS OG TILBUD

  FÅ NÆSTE GRATIS RÅDGIVNING
  DIREKTE I DIN INDBAKKE

  * indikerer krævede felter
  Interesseområder

  Jeg sender ikke ubrugelige nyhedsbreve. Jeg hader forstyrende e-mail, som man ikke kan bruge til noget. Jeg sender kun bidder af den rådgivning, som jeg ellers tager 750 kr. i timen for. Så når du er tilmeldt mit nyhedsbrev, så garanterer jeg, at der vil være råd og vejledning, som du decideret vil kunne tjene penge på, og få mere tilfredse kunder.