Blog

Min WordPress virker ikke mere! Hvad skal jeg gøre?

Ser din WordPress side også ud som billedet her over? Måske virker din frontend (hjemmesiden), men du kan ikke komme på din administration?

Mange webhoteller opdaterer i disse uger til PHP 7+. Det er den motor, der afvikler det programmeringssprog, som WordPress er programmeret i. Problemet opstår fordi mange funktioner og kommandoer i programmeringssproget er opdateret, omdøbt, erstattet af andre eller helt udgået.

Gamle WordPress versioner bruger altså programmering, der er forældet og udgået. Derfor virker din side ikke mere.

Din gamle WordPress bruger ikke bare gammel programmering, men den indeholder også sikkerhedshuller, som hackeres robot-programmer bruger til at tage kontrollen over din hjemmeside. Typisk for at kunne skrive indlæg eller kommentarer, der indeholder links til deres egne webshops, eller kunders webshops. Ja, der findes faktisk webshop ejere, der mere eller mindre uvidende, bestiller hacking af andre websites, for at få bedre placeringer på Google og andre søgemaskiner.

Der er altså flere årsager til, at du skal holde din WordPress hjemmeside opdateret.

 • Den kan holde helt op med at virke
 • Den kan blive hacket
 • Den kan, uden du ved det, sprede skadelige programmer og kode til alle dine besøgende

Hvis dit webhotel tillader det:  Nedgradere din løsning til tidligere PHP version (5.x). Herefter kører du alle opdateringer i din plugin administration. Og så opgraderer du til PHP 7 igen.

Du kan også downloade en ny WordPress version, og uploade den via FTP. Og du kan få brug for at slette alle plugin foldere i din wp-content/plugins folder.

Men i fremtiden behøver du faktisk ikke selv at holde din WordPress adminstration og plugins opdateret. Og du kan gøre din WordPress hjemmeside mange gange mere sikker. Og du kan gøre det gratis.

Jeg bruger 2 plugins, på alle mine og mine kunders WordPress hjemmesider.

 1. Auto Update Manager
 2. WordFence

Auto Update Manager sørger helt automatisk for at opdatere alle dine plugins. WordFence opsætter forskellige barriere, der hjælper til at gøre løsningen langt sværer at hacke.

Er din løsning allerede gået i stykker, eller har du brug for hjælp til at installere automatisk opdatering eller sikkerhed?

Så ring til mig på

26 71 48 92

Så finder vi en løsning.

No Comments

Leave a Reply

UDEN DEM KUNNE JEG IKKE LAVE NOGET

MINE SEJE PARTNERE

JEG SIDDER BARE OG VENTER

KONTAKT MIG

A-resultat er min passion. Min hobby som blev til mit arbejde igennem 15 år i reklamebranchen, på webbureau eller reklamebureau. Jeg har arbejdet med alt fra startups til nogen af landets største kæder.
Men jeg mener ikke altid bureauerne giver den service og passion, som der skal til. Så nu har jeg gjort min aller største passion til min levevej:

Jeg vil lave de bedste websites til mine kunder. Jeg vil tæt på mine kunder og udvikle dem og deres virksomheder online.

Ring eller skriv, hvis du har brug for min hjælp.

Adresse:

Sofiendalvej 18, Strib
5500 Middelfart

Telefon:

+45 26 71 48 92

Åbningstider:

Man-Fre 08.30 – 21.00
Lør-Søn 10.00 – 17.30

  WEBINAR, TIPS & TRICKS OG TILBUD

  FÅ NÆSTE GRATIS RÅDGIVNING
  DIREKTE I DIN INDBAKKE

  * indikerer krævede felter
  Interesseområder

  Jeg sender ikke ubrugelige nyhedsbreve. Jeg hader forstyrende e-mail, som man ikke kan bruge til noget. Jeg sender kun bidder af den rådgivning, som jeg ellers tager 750 kr. i timen for. Så når du er tilmeldt mit nyhedsbrev, så garanterer jeg, at der vil være råd og vejledning, som du decideret vil kunne tjene penge på, og få mere tilfredse kunder.