FUCK det lag, mand!

Ja, undskyld sproget, men frustrationen er REAL! Du er bare lige ved at vinde i CS:GO, Fortnite, Dota 2, Battlegrounds, Apex, Team Fortress eller noget andet. Og for 117. gang, der hakker det, og du dør!

Dét, der skulle have været sjovt og underholdende spil, er pludselig bare pisse irriterende og har lyst til at smadre et eller andet!

Støv og gammelt skidt

Det kan være mange ting, der får dit spil til at hakke og sprutte som en gammel knallert med sukker i tanken. Men en af de værste ting er når din computer ikke kan få LUFT!

Når elektronikken inde i din computer, CPU, GPU, RAM og alt det der, ikke kan få luft og blive kølet, så bliver det ALT for varmt og sætter hastigheden gevaldigt ned. Resultatet er: Lag!

Støvet og beskidt grafikkort

Hvad kan du gøre?

Du kan gøre din computer ren. Faktisk noget du bør gøre mindst en gang hver anden/tredje måned. Har du kat, hund der fælder eller er du ryger, så er det hver måned.

Du skal bruge vatpinde eller en blød pensel. blød anti-statisk klud, sprit og LUFT. Du kan også bruge køkkenrulle, hvis du ikke har en antistatisk klud.

Du kan godt bruge din støvsuger, men den laver ofte så meget statisk elektricitet i slangen, at du risikerer at give dit elektronik i computeren stød. Så kompressor eller trykluft på dåse.

CPU køler efter afmontering af blæser. Sommetider kan der være så meget støv at blæserne skal afmonteres, for at få det hele væk.

Du starter med at pille siden af dit kabinet. Det er den kasse computerens elektronik sidder inde i. Først er det trykluft der skal til. Hold på roterne i diverse blæsere, så de ikke løber med rundt, når du blæser skidtet ud! Ellers virker de som vindmøller og kan lave strøm, der kan skade din computer.

Her kan det være smart at stå udenfor eller et sted med god udluftning og evt. bruge mundbind eller åndedræteværn

Hvis du aldrig før har gjort din computer ren, så kan der være VIRKELIG meget lort i den. Så pas på, når du blæser den ren. Det kan svine helt absurd.

Hvis der er støv, som bliver ved med at hvirvle rundt inde i kabinettet/kassen, så brug en pensel, eller bløde børst med en anti-statisk klud, til at så de sidste ud.

Når du har blæst den ren, inde og ude, og du ikke kan se mere støv nogen steder, så gør dig selv den tjeneste at tøre alle blæsernes blade rene med sprit.

Hvorfor skal blæserne være ekstra rene?

Bladene på blæserne er det første der rammer luften, og de har fart på. Så de samler hurtigt fedt fra luften og støv til et massivt lag på indersiden af blæser-vingerne. Og når der i forvejen sidder lidt skidt, så går det hurtigere at bygge nyt op.

Så brug en vatpind, antistatisk klud eller pensel med lidt sprit eller bremserens til at fjerne støvet og fedtet fra blæsernes vinger.

OMG WTF

Så er det på med siden af kabinettet igen, tænd og nyd din PC igen. I de fleste tilfælde er der en mærkbar forskel, især for laptops!

Shit, der er smæk på igen!

Få mig til at gøre det og få opdatering,optimering og 24+ forskellige anti-virus, anti-malware analyser med

Hvis du nu ikke er helt tryg ved det der, med at skrue i din PC eller laptop og blæse luft og tørre med klude, så bestil en rengøring og optimering hos mig! Så får du renset din computer både for støv og virus, opdateret Windows og drivere, og jeg tuner din PC til optimal ydelse!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: