Webinar: Facebook målgrupper med Facebook målgruppe indblik

Webinar: Facebook målgrupper med Facebook målgruppe indblik

3. tirsdagswebinar om Facebook målgruppe indblik værktøjet. Så er genialt til at hente oplysninger om interessemålgrupper og målgruppeoplysninger på fans af dine egne sider.

Hvis du vil være sikker på at huske næste uges webinar om udvælgelse af Facebook målgrupper og Facebook Insights, så klik på knappen her under.

Tilføj næste uges webinar til din kalender 05/01/2018 12:30 PM 05/21/2018 13:00 PM Denmark/Copenhagen Tirsdags-webinar fra A-resultat Facebook markedsføring med Facebook Pixel https://www.youtube.com/channel/UC17fS8PxGS_nLU5X0OqrEtQ/live

Ugens præsentation

Der er ingen præsentation i denne uge. Webinaret er et hands-on gennemgang af online værktøjet. Du kan finde Facebook Målgruppeindblik værktøjet her: https://www.facebook.com/ads/audience-insights/

Webinaret indeholder

  • Gennemgang af oplysninger i værktøjet
  • Udvælgelse af målgruppe og gennemgang af data og sammenligning
  • Udvælgelse af fan-målgruppe for side eller sted på Facebook

Du lærer at spotte forskelle i forhold til de generelle marked, og du lærer at bruge oplysninger fra målgruppe indblik til andet end blot annoncering på Facebook.

Hvis du hellere vil vide mere om at sænke dine afvisningsrater, spore og bruge klik aktiviteter fra dine besøgende til at undgå falsk høje afvisningsrater, så kandu se sidste uges webinar

Jeg laver også …

Hvem har skrevet det ...

Peter Munkholm

Ingen har kommenteret endnu

Hvad synes du?

UDEN DEM KUNNE JEG IKKE LAVE NOGET

MINE SEJE PARTNERE

JEG SIDDER BARE OG VENTER

KONTAKT MIG

A-resultat er min passion. Min hobby som blev til mit arbejde igennem 15 år i reklamebranchen, på webbureau eller reklamebureau. Jeg har arbejdet med alt fra startups til nogen af landets største kæder.
Men jeg mener ikke altid bureauerne giver den service og passion, som der skal til. Så nu har jeg gjort min aller største passion til min levevej:

Jeg vil lave de bedste websites til mine kunder. Jeg vil tæt på mine kunder og udvikle dem og deres virksomheder online.

Ring eller skriv, hvis du har brug for min hjælp.

Adresse:

Sofiendalvej 18, Strib
5500 Middelfart

Telefon:

+45 26 71 48 92

Åbningstider:

Man-Fre 08.30 – 21.00
Lør-Søn 10.00 – 17.30

WEBINAR, TIPS & TRICKS OG TILBUD

FÅ NÆSTE GRATIS RÅDGIVNING
DIREKTE I DIN INDBAKKE

* indikerer krævede felter
Interesseområder

Jeg sender ikke ubrugelige nyhedsbreve. Jeg hader forstyrende e-mail, som man ikke kan bruge til noget. Jeg sender kun bidder af den rådgivning, som jeg ellers tager 750 kr. i timen for. Så når du er tilmeldt mit nyhedsbrev, så garanterer jeg, at der vil være råd og vejledning, som du decideret vil kunne tjene penge på, og få mere tilfredse kunder.